Επαναλειτουργία του Σχολείου

2020-05-28 17:44

   Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 το Σχολείο επαναλειτουργεί.  Με χαρά περιμένουμε τα παιδιά να επιστρέψουν! Αρχικά θα λειτουργήσει μόνο το πρωινό τμήμα μέχρι 1: 30 μ.μ. Όχι το ολοήμερο.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τα παιδιά εισέρχονται στο χώρο του Σχολείου χωρίς τους κηδεμόνες, τηρώντας αποστάσεις (περίπου 1,5 μ.) από τους συμμαθητές τους, πλένουν τα χέρια τους, βάζουν αντισηπτικό και κάθονται στο θρανίο τους. Η προσευχή  γίνεται  στις αίθουσες διδασκαλίας. Η χρήση προστατευτικής μάσκας  είναι προαιρετική.  Δεν μοιράζονται τα προσωπικά τους είδη (φαγητό, νερό, μολύβια ,γόμες…). Αποφεύγουν να συνωστίζονται και στα διαλείμματα.

     Παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καθαριότητα, την απολύμανση  και τον αερισμό των χώρων, εκπαιδεύουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες στην εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης, με στόχο την ασφαλή παραμονή τους στο χώρο του Σχολείου.

      Ο μικρός αριθμός των μαθητών του Σχολείου μας αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, ωστόσο δεν εφησυχάζουμε για να είμαστε υγιείς και να απολαμβάνουμε τη δια ζώσης εκπαίδευση!